Het gebouw

Dé locatie om te bouwen aan de toekomst

Speciaal voor ondernemingen die hun business willen versterken door de combinatie van transport, warehousing, expeditie, productie en ‘value added logistics met representatieve kantoorruimte‘: dat is HelloWorld.

Perfect gelegen op Schiphol Trade Park, centraal in de Randstad. Hello World is een nieuwe ontwikkeling van Delta Development en VolkerWessels Logistics Development. Het vervolg op het succesvolle ABC Square.

De loading docks en het grote parkeerterrein aan de achterzijde.

De loading docks en het grote parkeerterrein aan de achterzijde.

Ruimte om te dromen, ruimte om te ondernemen

Eindeloze mogelijkheden voor creatief ondernemen. Het daglicht in de rug, het vloeroppervlak dat zich uitstrekt, de vrije hoogte van 12,20 meter; de functionele loadingdocks aan de achterzijde. Aanpasbaar voor ieder gebruik. Puur logistiek? Productie, logistiek of onderhoud en reparatiewerkzaamheden, maar dan samen met vrij indeelbare kantoorruimtes en een uitnodigende entree? Alle kansen liggen er voor de slimme ondernemer die zich niet door ruimte wil laten beperken.

  • Mogelijkheid voor "clicks & bricks"
  • Klantinteractiedoor showroom- en ophaalfaciliteiten
  • Ook perfect voor VAS en VAL activiteiten
  • Representatieve ruimten in combinatie met hoogwaardige bedrijfsruimten
Ideale werkomgeving voor kenniswerkers.

Ideale werkomgeving voor kenniswerkers.

Een effectieve ‘hub’ voor het aanleveren van goederen.

Een effectieve ‘hub’ voor het aanleveren van goederen.

Representatieve kantoorruimten, aantrekkelijke werkomgeving.

Representatieve kantoorruimten, aantrekkelijke werkomgeving.

Vrij in te delen ruimte, ruimte voor ontwikkeling

Omvangrijke vrij indeelbare bedrijfsruimtes voor logistiek, onderhoud en reparatie, productie of sales en business to business contact.

Multi-inzetbaar. Hoge vloerbelasting, voorzieningen om extra mezzanine-vloeren in te bouwen. LED-verlichting, sprinklerinstallatie. Vrije verbinding met kantoor of showroom. Units zijn schakelbaar en dus uit te breiden. Aan de achterzijde een afgesloten truckcourt, met voor iedere unit een loadingdock en een deur op maaiveld.

Showroom wordt experience center

Geef een eigen invulling aan de multifunctionele ruimte. Showroom? Experience center? Veel vierkante meters vloeroppervlak, grote plafondhoogte. Kansen voor showroomopstellingen die ruimte nodig hebben. Directe verbinding met kantoorfaciliteiten. Plek voor overleg en verkoopgesprekken. Toegang tot opslag en distributie aan de achterzijde voor directe verkoop.

Grootschalige bedrijfsruimten voor logistiek, productie, onderhoud of opslag.

Grootschalige bedrijfsruimten voor logistiek, productie, onderhoud of opslag.

Representatieve kantoorruimten, aantrekkelijke werkomgeving

Mensgerichte architectuur, veel daglichttoetreding, groen, ventilatie, bewegingsruimte. Mezzanine voor optimale flexibiliteit. Transparantie en zichtbaarheid van de operatie, maar ook de mogelijkheid dit juist af te zetten. Fraaie entree aan levendige groene straat (natuurinclusief). Representatieve ruimten die zich perfect lenen voor kantoorfuncties, VAS- en VAL-activiteiten.

Bent u benieuwd naar de exacte specificaties en tarieven van de verschillende ruimten, ga door naar onze Specificaties & Tarieven!

Specs & tarieven