Header homepage

HelloWorld

Uitnodigende kantoor- en showroomruimten aan een levendige groene ‘straat'.

Het gebouw

Dé locatie om te bouwen aan de toekomst

Speciaal voor ondernemingen die hun business willen versterken door de combinatie van transport, warehousing, expeditie, productie en ‘value added logistics met representatieve kantoorruimte‘: dat is HelloWorld.

Perfect gelegen op Schiphol Trade Park, centraal in de Randstad. HelloWorld is een nieuwe ontwikkeling van Delta Development en VolkerWessels Logistics Development. Het vervolg op het succesvolle ABC Square.

Het gebouw

Specs & tarieven

Hiermee geeft u een boost aan uw business

Hieronder vindt u een overzicht van het programma binnen HelloWorld en de bijbehorende vierkante meters. Geïnteresseerd in het volledige overzicht en de kenmerken van HelloWorld? Bezoek dan onze Specs & tarieven pagina! 

Bedrijfsruimte
36.244 m²
Mezzanine dockside
6.890 m²
Mezzanine
1.721 m²
Kantoorruimte
3.819 m²
Parkeerplaatsen
270 stuks
Truckparking
20 stuks
Specs & tarieven

Say Hi to HelloWorld!

Check de video over HelloWorld, Reaching out to the Future.

Bereikbaarheid

Perfecte locatie

Efficiënte ‘hub’ aan de zuidoostkant van Hoofddorp. Centraal in de Randstad, hoogwaardig openbaar vervoer en parkeren voor de deur.

Bereikbaarheid
PV_installatie_GSB_23

Duurzaamheid

Duurzaam vastgoed heeft de toekomst

Duurzaamheid heeft bij de ontwikkeling van HelloWorld de hoogste prioriteit. Het is ontworpen volgens de cradle-to-cradle-filosofie, heeft een BREEAM-certificering en bij de uitvoering wordt gebruikgemaakt van niet-giftige materialen. HelloWorld krijgt geen gasaansluiting en wordt zelfs energie-positief door de toepassing van zonnepanelen.

Duurzaamheid

Betrouwbare partners
in logistieke ontwikkelprojecten

Volkerwessels

VolkerWessels Logistics Development, een 100% dochteronderneming van VolkerWessels, ontwikkelt logistiek en bedrijfsmatig vastgoed vanuit de behoefte van de gebruiker. Door samen te werken met strategische partners en gebruikers van logistiek vastgoed, realiseren wij innovatieve projecten voor onze klanten. www.vwld.nl

Delta

Delta Development Group is een onafhankelijke ontwikkelaar gevestigd in Hoofddorp met een brede ervaring in het ontwikkelen van kantoren, logistiek en residentieel vastgoed. 15 jaar geleden was Delta een van de eerste bedrijven die de Cradle to Cradle filosofie omarmde. Met een focus op gezonde productieve werkplekken en welzijn, is hun baanbrekende aanpak en bijdrage duidelijk zichtbaar en erkend binnen de sector.